Втори клас – вече можеш да напишеш всичко!

С минимум думи – максимум информация. По най-ясния и атрактивен начин.

Това е тайната на успешната писмена комуникация. А аз знам как да я постигнете.

Ако това е важно за вас, станете част от втория отворен клас „Разбери ме правилно“. С Калина Влайкова. След него вече ще можете да напишете всичко. Така, че да ви разберат.

Програма

10.00 – 11.30
Разбери „Разбери ме“! Представяне на метода, участниците и характеристиките на успешната писмена комуникация. Входящо упражнение.

11.30 – 11.50
Кафе пауза

11.50 – 13.20
Какво да пишем? Представяне на алгоритъма за успешна писмена комуникация. Примери за приложение.

13.20 – 14.30
Пауза за обяд

14.30 – 15.50
Как да пишем? 10 правила за кратка, ясна и успешна писмена комуникация

15.50 – 16.10
Кафе пауза

16.10 – 17.30
Практически задачи и изходящи упражнения за приложение на алгоритъма и правилата

Цени

Промо цена за ранно записване (до 20 септември) – 360 лв.

Редовна цена на обучението – 450 лв.

Вече можеш да напишеш всичко

Понякога знаем какво искаме да кажем. Но не знаем как да го кажем.
Същото е и с писането. Дори по-трудно. Защото писмената комуникация е най-трудната комуникация. При нея няма жест, няма мимика, няма интонация. Думите са единственият ни инструмент.
С „Разбери ме“ ще научите как да „обличате“ мислите, знанията, идеите и посланията си в думи. За да ви разбират веднага. За да спечелите внимание и доверие. За да постигнете максимално въздействие. И бързи резултати.
„Разбери ме“ е иновативен и единствен засега у нас проект за обучения по ефективна писмена комуникация на дългогодишния журналист Калина Влайкова. Насочен е към хора от практически всички браншове, за които писането е нужно и важно, но трудно и досадно занимание. В рамките на обучението те усвояват своеобразен алгоритъм за изразяване чрез текст, който позволява универсално приложение – без оглед на конкретната тематика. Плюс множество доказани техники за кратка, ясна, атрактивна и успешна писмена комуникация.
Важно е. Защото пишем всичко и все повече. Пишем мейли, пишем доклади, пишем отчети, пишем покани, пишем справки, пишем сценарии, пишем хороскопи, пишем речи, пишем статуси, пишем анализи…
Понякога знаем какво искаме да напишем. Но не знаем как да го напишем.
С „Разбери ме“ ще знаете.